מיני טארט עם קשיו ושקדים

12 מנות

רכיבים

בצק אגוזים וגרעינים:

  • 100 גרם שקדים גולמיים
  • 100 גרם זרעי חמניה
  • 250 גרם תמרים מגולענים

מילוי:

  • 200 גרם אגוזי קשיו
  • 80 מ"ל דבש
  • 30 מ"ל מיץ תפוזים
  • 15 מ"ל מיץ ליים
  • 75 מ"ל משקה שקדים Almond Breeze
  • 250 מ"ל שקדים גולמיים

מיקס טרי של פירות יער לפי בחירה לציפוי

קליפת תפוז וליים לקישוט

 

הוראות הכנה

בצק אגוזים וגרעינים:

  • בתבנית מאפין 12X מסדרים נייר אפייה חתוך לריבועים ומניחים בשקעים.
  • מערבבים שקדים, זרעיני חמניה ותמרים במעבד מזון עד לקבלת תערובת גסה ויציבה.
  • מחלקים את התערובת ל 12 השקעים שבתבנית. בכל אחד, מועכים את המרכז פנימה ואת הצדדים כלפי מעלה.
  • מניחים במקרר עד שהתערובת מקשיחה.

מילוי:

  • מערבבים את כל מרכיבי המילוי במעבד מזון עד לקבלת מרקם עבה וקרמי.
  • מוזגים לתוך שקית פלסטיק וחותכים את הקצה.
  • מוזגים לתוך תערובת הבצק המוכנה שבשקעי התבנית.
  • מניחים במקרר למשך שעתיים לפחות.

מקשטים עם מיקס פירות יער וקליפת תפוז וליים.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים