קאפקייק שוקולד

12 קאפקייקס | זמן הכנה: שעה | זמן אפייה: 15 דקות

רכיבים

קאפקייק:

  • כוס משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • כפית חומץ לבן לבישול
  • ⅓ כוס שמן קנולה
  • ¾ כוס סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • כוס קמח עוגות
  • ⅓ כוס אבקת קקאו
  • ¾ כפית אבקת סודה לשתייה
  • ½ כפית אבקת אפייה
  • קמצוץ מלח

ציפוי:

  • ½ כוס חמאה רכה
  • 230 גרם גבינת שמנת רכה
  • כוס אבקת סוכר
  • ½ כפית וניל
  • ½ כפית תמצית מנטה
  • שמנת להקצפה
  • אופציונלי: סוכריות לקישוט

 

הוראות הכנה

  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. מסדרים נייר אפייה על תבנית של 12 מאפינס, ומניחים בצד.
  • בקערה גדולה, מקציפים שמן וסוכר. מוסיפים וניל.
  • בכוס מדידה, מערבבים משקה שקדים Almond Breeze וחומץ לבן. מניחים בצד.
  • בקערה נפרדת, מערבבים את הרכיבים היבשים.
  • מוסיפים בהדרגה את התערובת הרטובה והיבשה, כאשר מתחילים ומסיימים עם התערובת היבשה.
  • מוזגים באופן שווה לתבנית המוכנה, ואופים במשך 12-15 דקות או עד שקיסם יוצא לח עם פירורים. מקררים לחלוטין לפני הציפוי.
  • בעבור הציפוי, מקציפים את הרכיבים בקערה גדולה 3-5 דקות או עד לקבלת מרקם חלק ואוורירי. מצפים את הקאפקייקס, ומפזרים מעל סוכריות לקישוט.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים