טראפל שוקולד

רכיבים

  • 50 מ"ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • 60 גרם שקדים מלוחים קלויים
  • 100 גרם שוקולד מריר 70%
  • כפית (15 גרם) שמן קוקוס
  • כפית תמצית וניל
  • כפית וחצי סירופ מייפל איכותי

 

הערה: אם משתמשים בשוקולד מריר 85% ניתן להוסיף 2 או 3 כפיות של סירופ מייפל

הוראות הכנה

  • מגרדים את השוקולד לתוך קערה.
  • במקביל מוזגים לסיר קטן, משקה שקדים, שמן קוקוס ותמצית וניל. מחממים על להבה קטנה ומערבבים היטב. מורידים מהאש. מוזגים בעדינות מעל השוקולד המגורד שבקערה, ומערבבים עד שהשוקולד נמס*.מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים. מניחים להתקרר ולאחר מכן מכסים, ומכניסים למקרר למשך שעתיים עד להתייצבות התערובת.
  • לפני שמוציאים את התערובת מהמקרר, קוצצים את השקדים ומניחים בצלחת קטנה.
  • לפני שמוציאים את התערובת מהמקרר, קוצצים את השקדים ומניחים בצלחת קטנה. מוציאים את התערובת ויוצרים כדורים קטנים. מגלגלים את הכדורים בצלחת עם השקדים הקצוצים ומניחים בצד על צלחת נוספת.
  • מספיק ל-9 כדורים.
  • מומלץ לאחסן בקופסא אטומה במקרר.

הנחיות נוספות

*מיזוג תערובת משקה שקדים מחוממת ושוקולד מגורד מונעת התפרקות.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים