פיצת פירות עם בצק קינמון

8 מנות

רכיבים

בצק:

  • 250 מ"ל קמח שקדים
  • 60 מ"ל קורנפלור
  • 2.5 מ"ל קינמון
  • 60 מ"ל דבש
  • 60 מ"ל שמן קוקוס
  • ביצה אחת XL
  • 60 מ"ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר

ציפוי:

  • 1*400 מ"ל קרם קוקוס מקורר
  • 30 מ"ל דבש

מעל:

מגוון פירות טריים לפי בחירה

הוראות הכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
  • טורפים את הדבש, שמן הקוקוס, הביצה ומשקה השקדים.
  • מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים לקבלת בצק.
  • מסדרים במחבת המתאימה לפיצה.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות.
  • משאירים לקירור.

ציפוי:

  • מרוקנים את המים מקרם הקוקוס.
  • מעבירים את הקרם לקערה.
  • מוסיפים את הדבש וטורפים עד לקבלת מרקם חלק ועבה.
  • מניחים את הבצק על צלחת הגשה.
  • מפזרים מעל את קרם הקוקוס עם פירות טריים לפי בחירה.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים