מיני פאי פודינג שוקולד

רכיבים

  • 3 כוסות משקה שקדים Almond Breeze
  • ¼ כוס קורנפלור
  • ¾ כוס סוכר
  • 3 כפיות אבקת קקאו ללא תוספת סוכר
  • ⅓ כפית מלח
  • ¼ כוס שוקולד צ'יפס מריר
  • כפית וחצי תמצית וניל
  • 8-10 מנות בצק ביסקוויט, או מנה אחת גדולה שמתאימה לפאי

 

הוראות הכנה

  • בקערה נפרדת, מערבבים היטב כוס משקה שקדים וקורנפלור.
  • מוזגים לסיר קטן, ומוסיפים את שאר כוסות משקה השקדים, סוכר, אבקת קקאו ומלח.
  • מביאים לרתיחה ומערבבים מדי פעם. מנמיכים את הלהבה, ומערבבים עד שהתערובת מתעבה.
  • מורידים מהאש, מוסיפים שוקולד צ'יפס ווניל. מערבבים עד שהצ'יפס נמסים בתערובת.
  • מוזגים את תערובת הפודינג שנוצרה לבצק הביסקוויט. מניחים להתקרר לכמה דקות, ומכסים בניילון נצמד או בנייר אפייה כדי למנוע התייצבות של השכבה החיצונית.
  • מניחים במקרר למשך 3 שעות לפחות, ומעל מוסיפים כל ציפוי שרוצים.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים