לחמניה מתוקה

8-10 לחמניות | זמן הכנה: 10 דקות

רכיבים

  • 2 כוסות קמח עוגות
  • כפית אבקת אפייה
  • כפית מלח
  • ¼ כוס שמן קוקוס (בטמפרטורת החדר)
  • ¾ כוס משקה שקדים Almond Breeze

הוראות הכנה

  • מחממים מראש תנור ל-220 מעלות. בקערה גדולה מערבבים היטב קמח, אבקת אפייה ומלח. מוזגים שתי כוסות מהתערובת לקערה גדולה אחרת, ומוסיפים שמן קוקוס.
  • מערבבים עד לקבלת מראה של פירורים. מוזגים פנימה את משקה השקדים ומערבבים עד להיווצרות בצק רך. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים עוד משקה שקדים. לשים את הבצק עד שהתערובת מעורבבת היטב, אך לא יותר מדי.
  • מניחים את הבצק על קרש חיתוך מקומח מעט. מגלגלים את הבצק לעובי של כ-2.5 ס"מ, וחותכים צורת עיגול באמצעות כוס. מעבירים לתבנית אפייה.
  • אופים במשך 10 דקות עד להתפחה והזהבה קלה. מגישים חם.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים