פודינג אורז מתוק ופירורי פיסטוק

6 מנות

רכיבים

  • 3 כוסות משקה שקדים Almond Breeze
  • כוס אורז
  • ¼ כוס סוכר
  • קמצוץ מלח
  • 2 כפיות חמאה
  • דבש
  • 50 גרם אגוזי פיסטוק
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • 2 כפיות דבש
  • כפית חמאה

הוראות הכנה

  • מביאים משקה שקדים לרתיחה בסיר.
  • מוסיפים אורז, סוכר ומלח ומבשלים במשך 20 דקות או עד לבישול מלא.
  • מוסיפים חמאה ומגישים עם דבש.

פירורי פיסטוק:

  • כתוספת פריכה ניתן לטגן אגוזי פיסטוק, שיבולת שועל, דבש וחמאה עד להזהבה.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים