בראוניז עם גנאש שוקולד

רכיבים

עוגה:

  • כוס משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • כפית חומץ תפוחים
  • ¾ כוס סוכר
  • ⅓ כוס שמן קנולה
  • כפית תמצית וניל
  • ½ כפית תמצית שקדים
  • כוס קמח
  • ⅓ כוס אבקת קקאו
  • ¾ כפית סודה לשתייה
  • כפית אבקת אפייה
  • ¼ כפית מלח

 

גנאש:

  • ⅔ כוס משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • כפית שוקולד צ’יפס מריר
  • שקדים קלויים או פטל טרי לקישוט

 

הוראות הכנה

עוגה:

  • בקערה מערבבים את משקה השקדים, חומץ התפוחים, סוכר, שמן, תמצית הוניל ותמצית השקדים וטורפים עד שהחומרים מעורבבים היטב.
  • בקערה נפרדת, מערבבים את המרכיבים היבשים.
  • בעזרת מיקסר ידני, מוסיפים באיטיות את המרכיבים היבשים לתערובת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • מוזגים אל תבנית אפייה משומנת (20 ס”מ).
  • אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם שמוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.

גנאש:

  • מביאים את משקה השקדים לרתיחה בסיר.
  • מנמיכים את האש.
  • מוסיפים שוקולד צ’יפס ומערבבים היטב עד להמסה ולקבלת מרקם חלק, ומניחים לקירור בצד.
  • מוזגים את הגנאש על העוגה ומקשטים.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים