טראפל שוקולד
רכיבים
- 50 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
- 60 גרם שקדים מלוחים קלויים
- 100 גרם שוקולד מריר 70%
- כפית (15 גרם) שמן קוקוס
- כפית תמצית וניל
- כפית וחצי סירופ מייפל איכותי
הערה: אם משתמשים בשוקולד מריר 85% ניתן להוסיף 2 או 3 כפיות של סירופ מייפל
הוראות הכנה
- מגרדים את השוקולד לתוך קערה.
- במקביל מוזגים לסיר קטן, משקה שקדים, שמן קוקוס ותמצית וניל. מחממים על להבה קטנה ומערבבים היטב. מורידים מהאש. מוזגים בעדינות מעל השוקולד המגורד שבקערה, ומערבבים עד שהשוקולד נמס*.מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים. מניחים להתקרר ולאחר מכן מכסים, ומכניסים למקרר למשך שעתיים עד להתייצבות התערובת.
- לפני שמוציאים את התערובת מהמקרר, קוצצים את השקדים ומניחים בצלחת קטנה.
- לפני שמוציאים את התערובת מהמקרר, קוצצים את השקדים ומניחים בצלחת קטנה. מוציאים את התערובת ויוצרים כדורים קטנים. מגלגלים את הכדורים בצלחת עם השקדים הקצוצים ומניחים בצד על צלחת נוספת.
- מספיק ל-9 כדורים.
- מומלץ לאחסן בקופסא אטומה במקרר.
הנחיות נוספות
*מיזוג תערובת משקה שקדים מחוממת ושוקולד מגורד מונעת התפרקות.