פיצת פירות עם בצק קינמון
8 מנות
רכיבים
בצק:
- 250 מ”ל קמח שקדים
- 60 מ”ל קורנפלור
- 2.5 מ”ל קינמון
- 60 מ”ל דבש
- 60 מ”ל שמן קוקוס
- ביצה אחת XL
- 60 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
ציפוי:
- 1*400 מ”ל קרם קוקוס מקורר
- 30 מ”ל דבש
מעל:
מגוון פירות טריים לפי בחירה
הוראות הכנה
- מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
- טורפים את הדבש, שמן הקוקוס, הביצה ומשקה השקדים.
- מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים לקבלת בצק.
- מסדרים במחבת המתאימה לפיצה.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 10 דקות.
- משאירים לקירור.
ציפוי:
- מרוקנים את המים מקרם הקוקוס.
- מעבירים את הקרם לקערה.
- מוסיפים את הדבש וטורפים עד לקבלת מרקם חלק ועבה.
- מניחים את הבצק על צלחת הגשה.
- מפזרים מעל את קרם הקוקוס עם פירות טריים לפי בחירה.