ביסקוטי חמוציות ושקדים

Makes ± 24 biscotti

רכיבים

  • 250 מ”ל קמח עוגות
  • 125 מ”ל קמח קוקוס
  • 15 מ”ל קורנפלור
  • 5 מ”ל אבקת אפייה
  • 2 מ”ל מלח
  • 60 מ”ל דבש
  • 90 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze
  • ביצה XL
  • 125 מ”ל שקדים קצוצים בגסות
  • 125 מ”ל חמוציות מיובשות

הוראות הכנה

  • מנפים את כל הרכיבים היבשים ביחד.
  • מערבבים דבש, משקה שקדים וביצה.
  • מוסיפים את התערובת לרכיבים היבשים ומערבבים עד לקבלת עיסה קשיחה.
  • מוסיפים שקדים וחמוציות ומערבבים היטב.
  • עם הידיים מסדרים את העיסה לגודל של 28 ס”מ באורך, 8 ס”מ ברוחב ו-2 ס”מ לגובה.
  • מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 20 דקות.
  • מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר לחלוטין.
  • חותכים לפרוסות של ס”מ אחד.
  • את הצד החתוך מניחים כלפי מטה על תבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות.
  • ברגע שמכניסים לתנור, מכבים אותו.
  • הופכים אותם לאחר כ-10 דקות ומשאירים בתנור ל-10 דקות נוספות או עד לייבוש מלא.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים