קערה טרופית
1-2 מנות | מתכון: Ayesha Mayet
רכיבים
- מנגו קפוא
- בננה
- 2 שזיפים צהובים
- נקטרינה
- ¼ כוס חלב קוקוס
- ¼ כוס משקה שקדים Almond Breeze
- מעט שבבי קוקוס
- כפית דבש
- פירות לקישוט (מומלץ: אפרסק חתוך, אוכמניות, ענבים, שבבי קוקוס, נענע וזרעי צ’יה)
הוראות הכנה
- מערבבים מנגו קפוא, בננה, שזיפים ונקטרינה עם חלב קוקוס ומשקה שקדים.
- מוסיפים שבבי קוקוס ודבש, ומקפיאים למשך כשעתיים.
- מניחים על הצלחת ומקשטים עם פירות חתוכים.