מטבל עשבי תיבול

375 מ"ל

רכיבים

  • 250 מ”ל מיונז
  • שן שום קצוצה
  • 45 מ”ל בצל ירוק קצוץ
  • 30 מ”ל שמיר קצוץ
  • 30 מ”ל עלי פטרוזיליה קצוצים
  • 125 מ”ל משקה שקדים Almond Breeze ללא תוספת סוכר
  • מלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם

הוראות הכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
  • אם התערובת סמיכה מדי, ניתן לדלל עם משקה שקדים.
  • מגישים מעל סלטים או כמטבל לצד ירקות או פיתה קלויה.
  • ניתן להחליף את השום, הבצל הירוק, השמיר והפטרוזיליה ברכיבים הבאים:
  • 10 מ”ל ג’ינג’ר מגורד, שום, 45 מ”ל בצל ירוק, מיץ ליים, כוסברה, 10 מ”ל רוטב סויה ומעט ווסאבי.
  • 10 מ”ל שום מגורד,  45 מ”ל בצל ירוק, חופן שקדים וחצי כוס בעלי בזיליקום.
  • שן שום, קליפה ומיץ מתפוז אחד, 45 מ”ל דבש ו-10 מ”ל טרגון.

שתפו מתכון בחזרה למתכונים