מיני פאי פודינג שוקולד
רכיבים
- 3 כוסות משקה שקדים Almond Breeze
- ¼ כוס קורנפלור
- ¾ כוס סוכר
- 3 כפיות אבקת קקאו ללא תוספת סוכר
- ⅓ כפית מלח
- ¼ כוס שוקולד צ’יפס מריר
- כפית וחצי תמצית וניל
- 8-10 מנות בצק ביסקוויט, או מנה אחת גדולה שמתאימה לפאי
הוראות הכנה
- בקערה נפרדת, מערבבים היטב כוס משקה שקדים וקורנפלור.
- מוזגים לסיר קטן, ומוסיפים את שאר כוסות משקה השקדים, סוכר, אבקת קקאו ומלח.
- מביאים לרתיחה ומערבבים מדי פעם. מנמיכים את הלהבה, ומערבבים עד שהתערובת מתעבה.
- מורידים מהאש, מוסיפים שוקולד צ’יפס ווניל. מערבבים עד שהצ’יפס נמסים בתערובת.
- מוזגים את תערובת הפודינג שנוצרה לבצק הביסקוויט. מניחים להתקרר לכמה דקות, ומכסים בניילון נצמד או בנייר אפייה כדי למנוע התייצבות של השכבה החיצונית.
- מניחים במקרר למשך 3 שעות לפחות, ומעל מוסיפים כל ציפוי שרוצים.