פודינג אורז מתוק ופירורי פיסטוק
6 מנות
רכיבים
- 3 כוסות משקה שקדים Almond Breeze
- כוס אורז
- ¼ כוס סוכר
- קמצוץ מלח
- 2 כפיות חמאה
- דבש
- 50 גרם אגוזי פיסטוק
- 100 גרם שיבולת שועל
- 2 כפיות דבש
- כפית חמאה
הוראות הכנה
- מביאים משקה שקדים לרתיחה בסיר.
- מוסיפים אורז, סוכר ומלח ומבשלים במשך 20 דקות או עד לבישול מלא.
- מוסיפים חמאה ומגישים עם דבש.
פירורי פיסטוק:
- כתוספת פריכה ניתן לטגן אגוזי פיסטוק, שיבולת שועל, דבש וחמאה עד להזהבה.